Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Reageren op advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend. Er zijn geen kosten voor u aan verbonden.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Een twinkle in je ogen, blij met elkaar...

Warme, sensitieve, ondernemende weduwe (67, 1.70, acad.). Hecht aan een diepgaande relatie, is duidelijk, knaphandig en transparant. Houdt van cultuur, natuur (buitenmens), sport: golft voor de gezelligheid, roeien, wintersport, fietsen, reizen en stedentrips. Zoekt een man: lief, trouw, geïnteresseerd in mensen, goed gevoel voor humor, ondernemend, vrank en vrij en strevend naar verbondenheid.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VN67

Wie niet gelooft in wonderen is geen realist

Vrouw (78,1.72, acad.) liefdevol, met diepgang en veerkracht. Houdt van klassieke muziek, kunst, natuur, gezelligheid in huis. Interesse in de wereld om mij heen, in psychologie en zingeving. Wat ik zoek in een man: een persoonlijkheid, open-minded, sociaal betrokken, liefde voor de natuur, cultuur en kunsten. Om samen te genieten en te zoeken naar een plek van vertrouwen en geborgenheid.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VT78

Spontane, zelfstandige onderneemster in de sociale sector 58 jr, 1.56m. sl. 024, 026. Zij is levendig, warm, veelzijdig, associatief- verbindend, creatief, hart voor mens en aarde. Haar gerichtheid: klassieke muziek, m.n. zang, architectuur, Groen Links, VPRO, Amnesty. Staat open voor een nieuwe geliefde, zelfstandig, bewogen, een man met een vrije geest, een gevoelsmens en met humor.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC58

In de dynamiek van het leven is de liefde een oase

Om dit samen waar te maken zoek ik een leuke man: hartelijk, liefdevol, doortastend en actief, avontuurlijk en sportief. Vrouw 62 jr. (1,78. acad. M.v.h.L.), empathisch, diepzinnig, verbindend, warm en toegewijd, vrolijk, speels en met een goed gevoel voor humor. Zie jij ons dit samen doen, dan ben jij wellicht de man die ik zoek.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VB62

Om samen het leven meer glans te geven

Zoek ik een innemende man: ondernemend, warmhartig, met levenswijsheid en met een goed gevoel voor humor. Vrouw 66, sl.1.67m. acad. omg. 010. Sprankelende, liefdevolle persoonlijkheid, empathisch en met diepgang. Houdt van cultuur en natuur, concerten, literatuur, kunst, reizen, stedenbezoek, golf (recreatief). Gastvrouw: gezellige etentjes, uit en thuis.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VAM66

Warme, spontane, weduwe 65 jr. hartelijk, vrolijk en actief, (omg.030 acad.) ben op zoek naar een Bourgondische man die volop in het leven staat, die echtheid en het “wij gevoel” even belangrijk vindt als ik. Om weer "samen" te ondernemen en te genieten van de kostbare momenten in ons leven. Brede interesses: muziek, cultuur, natuur en kunst. Wandelen, fietstochten, vakanties (ben een francofiel).

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC65

Omdat samen zoveel leuker is.

Opgewekt, vrolijk, energiek, sterk en charmant, open -minded, dat ben ik: vrouw 64, 1.65m. HBO. Interesse in mensen, cultuur en de wereld. “Omdat samen zoveel leuker is” zoek ik een warme, spontane, boeiende, liefhebbende, levenslustige man met humor, die stevig in zijn schoenen staat. Een man die het leven kan en wil beminnen en er van kan houden zoals ik.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VT64

De wereld kan vol van geluk zijn

Romantische, liefdevolle, energieke vrouw (73jr, 1.77m. acad. omg. 030). Houdt van: klassieke muziek (violen), opera, filmmuziek, noemt de “Last night of the Proms”, concerten. Lezen: o.a. literatuur, thrillers, filosofie, schrijven (kinderverhaaltjes), veilingen - oldtimers. Zoekt een vitale, inspirerende man die naast grote dingen in het leven, vooral kan genieten van de kleine kostbare momenten.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VE73

Jeugdige, spontane, charmante vrouw (57,1.66, hbo, omgeving 070). Ondernemend, integer, attent, warm en met een luisterend oor. Enthousiast golfster, houdt van klassieke muziek, van reizen, is creatief en een buitenmens (tuinieren, houthakken, bloemen). Zoekt een man: actief, betrokken, attent, autonoom, een sparringpartner. Doel: een plek van geborgenheid, warmte, diepgang, en wederkerigheid. Elkaar te verwonderen, te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM57

It takes two to tango

Vrouw 62 jr. (1.72m. acad.), empathisch, diepgang, vrolijk en met humor, blij met de gewone dingen in het leven. Zoekt een man: karaktervol, open, sterk en gevoelsrijk. Ondernemend met een brede belangstelling. Samen genieten van een concert, theater, cultuur en natuur. Tuinieren is mijn passie en een boekenkoper. Om elkaar in alle facetten voor een liefdevol leven te ontmoeten.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM62