Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Reageren op advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Weer kunnen verwonderen en liefhebben

Levenslustige, energieke weduwnaar van 1951, ik ben 1,82m. lang, normaal postuur, kalende kruin. Een ondernemer, doener, denker en planner, onderzoekend, avontuurlijk, warm, zorgzaam en oprecht. Zit in de derde levensfase na lange ondernemende periode, leidinggevend in familiebedrijf: nu in overdrachtsfase van sturend naar coachend.

Werkzaamheden: gericht op ontwikkeling tussen natuur en cultuur in de stadsrand.
Woonomgeving: natuurlijke groene woonomgeving in dorpse zetting.
Interesses in: ontdekkend reizen (trekken door landschappen), natuur, culturen, geschiedenis,
eigen honk, muziek: klassiek, zoals Bach, Mozart, maar ook ABBA, Queen, etc. Houd van concerten.
Mobiel/sportief: auto, wandelen, joggen, fitness, fietsen, huis en tuin.

Zoek een charmante slanke vrouw, een bevallige, warme persoonlijkheid vol energie, sportief en enthousiast. Spontaan en met een goed gevoel voor humor. Vertrouwd met de combinatie van Business en Quality time. Vindt het leuk nieuwe mensen te ontmoeten en houdt van het onbekende avontuur. Een vrouw die naast grote dingen in het leven, vooral kan genieten van de kleine
kostbare momenten.
Oriëntatie: regio ’s-Hertogenbosch.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: MG70

Liefde die laat komt, brengt vaak groot geluk

Aantrekkelijke, charmante, levenslustige, sportieve vrouw (71, 1.68m. ac.). Ik sta positief en optimistisch in het leven. Verdeel nu mijn vrije tijd tussen golf (enthousiast, golf reisjes), tennis, skiën, vrienden, concerten en musea. De man die ik zoek is breed geïnteresseerd, charmant, empathisch en zorgzaam. Zin in het leven, opgaan in elkaars geluk. Samen koken, lachen, luisteren, steunen bij verdriet, blij met elkaar. DAT IS WAT IK ZOEK.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VH71

“Samen” maakt het leven sprankelend

Charmante, liefdevolle vrouw (69 jr. 1.79m. H.B.O.) niet alledaags, vrolijk, positief en onderhoudend. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan golf, zwemmen, lezen, reizen, maar vooral bij mijn vakantie-huisje in Frankrijk. Zoek een optimistische man met diepgang, een warme persoonlijkheid, een lief om weer “samen” te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VC69

Niets ter wereld is zoeter dan liefde opnieuw beleven

Charmante weduwe (1,71m. HBO), liefdevol en met een luisterend oor, ondernemend, direct, eerlijk en spontaan. Ik houd van klassieke maar ook hedendaagse muziek en concerten. Golfen doe ik met veel enthousiasme, wandelen, fietsen, bridgen en koken. Zoek een man: ondernemend, warmhartig, met eigen initiatieven en met een goed gevoel voor humor.
Om samen te genieten, van en met elkaar.  Om de liefde opnieuw te vieren.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VM72

Om je lief te vinden is actie, een druppel goud

Vrouw (78,1.72, acad.) liefdevol, met diepgang en veerkracht. Houdt van klassieke muziek, kunst, natuur, gezelligheid in huis. Interesse in de wereld om mij heen, in psychologie en zingeving.
Wat ik zoek in een man: een persoonlijkheid, open-minded, sociaal betrokken, liefde voor de natuur, cultuur en kunsten. Om samen te genieten en te zoeken naar een plek van vertrouwen en geborgenheid.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VT78

Op zoek naar het wij-gevoel, weer samen

Charismatisch, ondernemend, eigenwijs met humor, zeer sportief. Ik ben een jong-ogende 76 jarige man en houd van reizen, vooral naar mijn appartement op Lagun Curaçao. Zo mogelijk dagelijks
zwemmen, fietsen, fitnessen, liefhebber van autosport. Heb altijd als zelfstandige gewerkt, later als importeur vnl. met Fransen en Italianen.

Ik zoek een slanke, actieve, blijmoedige, warme vrouw. Vooral veel of liever alles samendoen, is erg mijn ding. Van elkaar genieten en samen weer echt leven! Juist voor de komende 20 jaar er samen iets moois van maken.

Weer de vreugde te beleven verliefd te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: MT76

Een nieuwe liefde, een nieuw geluid?

Voor jou? Na een te kort, maar zeer gelukkig huwelijk ben ik daar weer aan toe. Maar eerst elkaar beter leren kennen en ik begin maar mezelf voor te stellen. Ik ben in 1943 in Amsterdam geboren en 1.56m lang.

Na de middelbare school heb ik Duits gestudeerd en heb daar jarenlang les in gegeven, eerst aan scholen en na mijn huwelijk met bijbehorende verhuizing naar het midden van het land bij een plaatselijk project aan volwassenen. Intussen ben ik ook Italiaans gaan studeren in Utrecht en heb daar begin 1994 mijn doctoraal examen gehaald. Daarna weer les gegeven, ditmaal Italiaans.

Ik heb een veelzijdige belangstelling, maar het belangrijkste is voor mij klassieke muziek. Ik ga graag naar concerten en opera en speel piano. Een paar van mijn lievelingscomponisten: Bach, Mozart, Brahms, Chopin, Rachmaninov. Ook reizen doe ik graag, ik heb vrienden in Italië en Engeland. Mijn zoon woont met zijn gezin in Kenia, dus na deze coronatijd wil ik daar natuurlijk zo snel mogelijk heen! Andere hobby’s zijn lezen, tuinieren, handwerken, koken. Sport is niet bepaald aan mij besteed, al ga ik buiten coronatijd in principe één keer per week zwemmen en dan doe ik 50 baantjes. Meer uit plichtsbesef dan uit sportiviteit!

Nu mijn karakter. Moeilijk om daar zelf iets over te zeggen. Misschien dit: een vat vol tegenstrijdigheden. Rustig èn uitbundig, vriendelijk èn soms kattig (ik ben wel een kattenliefhebber, al heb ik er geen meer), wijs èn onwijs. Maar zeker eerlijk, integer en betrouwbaar. Mijn gevoel voor humor is wat grillig, ik houd van woordgrappen en het uitbuiten van absurde situaties. Beetje plagen ook.

En wat wens ik van jou? Behalve een fijne vriend zoek ik een geliefde. Maar ik laat me vooral verrassen! Een paar wensen heb ik wel: je moet van klassieke muziek houden. En natuurlijk liefdevol, eerlijk, integer en betrouwbaar zijn. Je hebt een goed gevoel voor humor, zonder een lolbroek te zijn. Natuurlijk mag je best van sport houden, maar ik ben niet onder de indruk als die sportiviteit bestaat uit voor de tv op de bank hangen met een krat bier en een bak chips onder handbereik. En ja, je zult moeten accepteren dat ik veel van mijn man heb gehouden en mijn herinneringen niet wil wegstoppen. Dat zal ik omgekeerd natuurlijk ook accepteren!

Dit is het dan voorlopig. Als je je aangesproken voelt hoop ik snel van je te horen!
Een coronabestendige plek vinden we vast wel. Ben volledig tegen corona gevaccineerd, dat maakt verder contact wel makkelijker.

Gaan wij samen een mooie tijd tegemoet? Ik kijk er naar uit!

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VA78