Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Reageren op advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend. Er zijn geen kosten voor u aan verbonden.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Heel gewoon, maar toch zo bijzonder

Een man met een veerkrachtige geest, die houdt van een dialoog, maar ook solide, warm, en ondernemend is. Ben jij die man, dan wil ik je graag ontmoeten. Weduwe, 69, 1.60m. HBO. Een blijmoedige persoonlijkheid, joviaal, kwiek, met diepgang. Leuke carrière in de media, kan genieten van de kleine dingen van het leven, samen naar een concert, musea, uit eten, een wandeling of fietstocht, of gewoon thuis met een boek, samen koken, vrienden, gezelligheid.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VH69

Op zoek naar het ‘wij-gevoel’

Weer samen te genieten van en met elkaar, het mooie van het leven voluit te ervaren, fijn om elkaar aan te vullen en inspireren. Liefdevolle vrouw, levendig, (62, slank, acad.), jong van geest, betrokken en integer. Mijn man: een man met diepgang, open-minded, levenswijsheid en met humor, om samen te genieten van mooie dingen: klassiek muziek, concerten, opera, kunst, reizen.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VA62

It takes two to tango

Vrouw 62 jr. (1.72m. acad.), empathisch, diepgang, vrolijk en met humor, blij met de gewone dingen in het leven. Haar man: karaktervol, open, sterk en gevoelsrijk. Ondernemend met een brede belangstelling. Samen genieten van een concert, theater, cultuur en natuur. Tuinieren is mijn passie en een boekenkoper. Om elkaar in alle facetten voor een liefdevol leven te ontmoeten.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM62

Warme, spontane, weduwe 64 jr. hartelijk, vrolijk en actief, (omg.030 acad.) ben op zoek naar een Bourgondische man die volop in het leven staat, die echtheid en het “wij gevoel” even belangrijk vindt als ik. Om weer "samen" te ondernemen en te genieten van de kostbare momenten in ons leven. Brede interesses: muziek, cultuur, natuur en kunst. Wandelen, fietstochten, vakanties (ben een francofiel).

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC64

Omdat samen zoveel leuker is.

Opgewekt, vrolijk, energiek, sterk en charmant, open -minded, dat ben ik: vrouw 64, 1.65m. HBO. Interesse in mensen, cultuur en de wereld. “Omdat samen zoveel leuker is” zoek ik een warme, spontane, boeiende, liefhebbende, levenslustige man met humor, die stevig in zijn schoenen staat. Een man die het leven kan en wil beminnen en er van kan houden zoals ik.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VT64

De wereld kan vol van geluk zijn

Romantische, liefdevolle, energieke vrouw (73jr, 1.77m. acad. omg. 030). Houdt van: klassieke muziek (violen), opera, filmmuziek, noemt de “Last night of the Proms”, concerten. Lezen: o.a. literatuur, thrillers, filosofie, schrijven (kinderverhaaltjes), veilingen - oldtimers. Zoekt een vitale, inspirerende man die naast grote dingen in het leven, vooral
kan genieten van de kleine kostbare momenten.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VE73

Opnieuw het “wij gevoel”

Weer samen het leven delen, te genieten van en met elkaar en van alles wat voor ons belangrijk is. Zoek een man met diepgang, levenswijsheid, integer en met humor. Geïnteresseerd in mensen en in de wereld om ons heen. Weduwe, (72 jr. 1.67m. acad.). Warm, open, liefdevol, luisterend oor en een goede gesprekspartner. Cultuur, natuur.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VL72

Jeugdige, charmante, slanke vrouw (63 jr. HBO,westen v.h.land), warm, sensitief, spontaan en integer. Muziek en concerten, kunst, golf, reizen/trips, lezen, cultuur. Haar wens: man met humor, en inlevingsvermogen. Doel: liefdevolle band, wederkerigheid en gelijkwaardigheid, diepgang maar ook luchtigheid. Een lief om samen te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC63

Spontane vrouw, warme persoonlijkheid (60, 1.70m, sl, hbo, omg. 026). Denkend aan het warme, gevoelige lied van Herman van Veen, - Als liefde zoveel jaar kan duren, dan moet het echte liefde zijn - Zoekt een man om samen ervoor te gaan. Een man hartelijk, spontaan, met diepgang en een luisterend oor. Waar ook humor een belangrijk aspect is in beider leven.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC60

Jeugdige, spontane, charmante vrouw (57,1.66, hbo, omgeving 070). Ondernemend, integer, attent, warm en met een luisterend oor. Enthousiast golfster, houdt van klassieke muziek, van reizen, is creatief en een buitenmens (tuinieren, houthakken, bloemen). Zoekt een man: actief, betrokken, attent, autonoom, een sparringpartner. Doel: een plek van geborgenheid, warmte, diepgang, en wederkerigheid. Elkaar te verwonderen, te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM57

Sprankelende persoonlijkheid, vrolijk, ondernemend, pittig, filosofisch en met diepgang. Vrouw 65, slank 1.67m. academisch. Zoekt een man evenals zij: open en echt, ondernemend en met een luisterend oor. Houdend van cultuur en natuur, met name van concerten, literatuur, kunst: musea, galerie bezoek, reizen: is een francofiel, stedenbezoek. Sport: af en toe golf, wandeltochten. Gastvrouw: gezellige etentjes, uit en thuis.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VAM65