Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Reageren op advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

De werkelijke regisseur van de liefde is het toeval

Vitale vrouw zowel geestelijk als fysiek (64, acad.). Spontaan, nuchter, vriendelijk, pragmatisch en met een goed gevoel voor humor. Streeft naar nuance, verdieping en een gezonde balans tussen rede en gevoel, alleen en samen, doen en niet-doen. Levend in het heden met de wens tot verbinding en samen bezield ouder worden. Welke man herkent zich hierin?

Ik kijk uit naar je reactie.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VL64

Weer kunnen verwonderen en liefhebben

Levenslustige, energieke weduwnaar van 1951, ik ben 1,82m. lang, normaal postuur, kalende kruin. Een ondernemer, doener, denker en planner, onderzoekend, avontuurlijk, warm, zorgzaam en oprecht. Zit in de derde levensfase na lange ondernemende periode, leidinggevend in familiebedrijf: nu in overdrachtsfase van sturend naar coachend.

Werkzaamheden: gericht op ontwikkeling tussen natuur en cultuur in de stadsrand.
Woonomgeving: natuurlijke groene woonomgeving in dorpse zetting.
Interesses in: ontdekkend reizen (trekken door landschappen), natuur, culturen, geschiedenis,
eigen honk, muziek: klassiek, zoals Bach, Mozart, maar ook ABBA, Queen, etc. Houd van concerten.
Mobiel/sportief: auto, wandelen, joggen, fitness, fietsen, huis en tuin.

Zoek een charmante slanke vrouw, een bevallige, warme persoonlijkheid vol energie, sportief en enthousiast. Spontaan en met een goed gevoel voor humor. Vertrouwd met de combinatie van Business en Quality time. Vindt het leuk nieuwe mensen te ontmoeten en houdt van het onbekende avontuur. Een vrouw die naast grote dingen in het leven, vooral kan genieten van de kleine
kostbare momenten.
Oriëntatie: regio ’s-Hertogenbosch.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: MG70

“Samen” maakt het leven sprankelend

Charmante, liefdevolle vrouw (69 jr. 1.79m. H.B.O.) niet alledaags, vrolijk, positief en onderhoudend. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan golf, zwemmen, lezen, reizen, maar vooral bij mijn vakantie-huisje in Frankrijk. Zoek een optimistische man met diepgang, een warme persoonlijkheid, een lief om weer “samen” te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VC69

Niets ter wereld is zoeter dan liefde opnieuw beleven

Charmante weduwe (1,71m. HBO), liefdevol en met een luisterend oor, ondernemend, direct, eerlijk en spontaan. Ik houd van klassieke maar ook hedendaagse muziek en concerten. Golfen doe ik met veel enthousiasme, wandelen, fietsen, bridgen en koken. Zoek een man: ondernemend, warmhartig, met eigen initiatieven en met een goed gevoel voor humor.
Om samen te genieten, van en met elkaar.  Om de liefde opnieuw te vieren.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VM72

Om je lief te vinden is actie, een druppel goud

Vrouw (78,1.72, acad.) liefdevol, met diepgang en veerkracht. Houdt van klassieke muziek, kunst, natuur, gezelligheid in huis. Interesse in de wereld om mij heen, in psychologie en zingeving.
Wat ik zoek in een man: een persoonlijkheid, open-minded, sociaal betrokken, liefde voor de natuur, cultuur en kunsten. Om samen te genieten en te zoeken naar een plek van vertrouwen en geborgenheid.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VT78

Op zoek naar het wij-gevoel, weer samen

Charismatisch, ondernemend, eigenwijs met humor, zeer sportief. Ik ben een jong-ogende 76 jarige man en houd van reizen, vooral naar mijn appartement op Lagun Curaçao. Zo mogelijk dagelijks
zwemmen, fietsen, fitnessen, liefhebber van autosport. Heb altijd als zelfstandige gewerkt, later als importeur vnl. met Fransen en Italianen.

Ik zoek een slanke, actieve, blijmoedige, warme vrouw. Vooral veel of liever alles samendoen, is erg mijn ding. Van elkaar genieten en samen weer echt leven! Juist voor de komende 20 jaar er samen iets moois van maken.

Weer de vreugde te beleven verliefd te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: MT76

Een nieuwe liefde, een nieuw geluid?

Voor jou en mij? Na een te kort, maar zeer gelukkig huwelijk ben ik weer aan een nieuwe relatie toe. Liefst een LAT-relatie, maar dat is niet in beton gegoten.

Ik ben in 1943 geboren en 1.56m lang. In mijn werkzame leven was ik lerares Duits en Italiaans. Ik heb een veelzijdige belangstelling. Ik ga graag naar musea, concerten en opera, en ik speel piano. Een paar van mijn lievelingscomponisten: Bach, Mozart, Brahms, Chopin, Rachmaninov. Ook reizen doe ik graag en dat is maar goed ook, mijn zoon woont met zijn gezin in Kenia. Andere hobby’s zijn lezen, tuinieren, handwerken, koken. Sport is niet bepaald aan mij besteed, al ga ik in principe één keer per week zwemmen en dan doe ik 50 baantjes. Meer uit plichtsbesef dan uit sportiviteit! Ik ben actief, eerlijk, integer, betrouwbaar en (meestal) vriendelijk. Mijn gevoel voor humor is wat grillig, ik houd van taalgrappen en het uitbuiten van absurde situaties. Beetje plagen ook.

Behalve een echte vriend zoek ik een geliefde, die van klassieke muziek houdt, liefdevol, eerlijk en betrouwbaar is. Je hebt een goed gevoel voor humor, zonder een lolbroek te zijn. Natuurlijk mag je best van sport houden, maar ik ben niet onder de indruk als die sportiviteit bestaat uit voor de tv op de bank hangen met een krat bier en een bak chips onder handbereik. En ja, je zult moeten accepteren dat ik veel van mijn man heb gehouden en mijn herinneringen niet wil wegstoppen. Dat zal ik van jou natuurlijk ook accepteren.

Als je je aangesproken voelt hoop ik snel van je te horen!

Gaan wij samen een mooie tijd tegemoet? Ik kijk er naar uit

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 06-13863420. Referentie: VA78