Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Reageren op advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend. Er zijn geen kosten voor u aan verbonden.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Jeugdige, charmante, slanke vrouw (62 jr. HBO,westen v.h.land), warm, sensitief, spontaan en integer. Muziek en concerten, kunst, golf, reizen/trips, lezen, cultuur. Haar wens: man met humor, en inlevingsvermogen. Doel: liefdevolle band, wederkerigheid en gelijkwaardigheid, diepgang maar ook luchtigheid. Een lief om mee te genieten en er voor elkaar te zijn.
Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: V62C

Heel gewoon, maar toch zo bijzonder

Een man met een veerkrachtige geest, die houdt van een dialoog, maar ook solide, warm, en ondernemend is. Ben jij die man, dan wil ik je graag ontmoeten. Vrouw, 68, 1.60m. HBO. Een blijmoedige persoonlijkheid, joviaal, kwiek, met diepgang. Leuke carrière in de media, kan genieten van de kleine dingen van het leven, samen naar een concert, musea, een wandeling of fietstocht, of gewoon thuis met een boek, etentje uit of thuis met vrienden, gezelligheid.
Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: V68H

Weduwe, elegant, blijmoedig, liefdevol en actief (72 jr.sl, HBO). Brede interesse voor: muziek (barok, Chopin, latin), kunst, musea, veilingen, literatuur, natuur, steden en reizen. Zoekt een man: energiek, empathisch, solide, hartelijk en warm. Een lief om samen te ondernemen, te genieten van en met elkaar en van alles wat het leven ons te bieden heeft.
Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: V72M

Spontane vrouw, warme persoonlijkheid (60, 1.70m, sl, hbo, omg. 026). Denkend aan het warme, gevoelige lied van Herman van Veen, - Als liefde zoveel jaar kan duren, dan moet het echte liefde zijn - Zoekt een man om samen ervoor te gaan. Een man hartelijk, spontaan, met diepgang en een luisterend oor. Waar ook humor een belangrijk aspect is in beider leven.
Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC60

Jeugdige, spontane, charmante vrouw (56,1.66, hbo, omgeving 070). Ondernemend, integer, attent, warm en met een luisterend oor. Enthousiast golfster, houdt van klassieke muziek, van reizen, is creatief en een buitenmens (tuinieren, houthakken, bloemen). Zoekt een man: actief, betrokken, attent, autonoom, een sparringpartner. Doel: een plek van geborgenheid, warmte, diepgang, en wederkerigheid. Elkaar te verwonderen, te genieten en er voor elkaar te zijn.
Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM56

Sprankelende persoonlijkheid, vrolijk, ondernemend, pittig, filosofisch en met diepgang. Vrouw 64, slank 1.67m. academisch. Zoekt een man evenals zij: open en echt, ondernemend en met een luisterend oor. Houdend van cultuur en natuur, met name van concerten, literatuur, kunst: musea, galerie bezoek, reizen: is een francofiel, stedenbezoek. Sport: af en toe golf, wandeltochten. Gastvrouw: gezellige etentjes, uit en thuis.
Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VAM64