Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Reageren op advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend. Er zijn geen kosten voor u aan verbonden.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Blij met elkaar

Wanneer ik morgen dood ga vertel dan aan de bomen hoeveel ik van je hield... Zo begint een gedicht van een onbekende dichter.

Mooi, en tegelijkertijd misschien niet realistisch, maar een romanticus als ik ben, geloof ik dat er nog echte liefde bestaat tussen man en vrouw.

Ik ben zo’n vrouw en zoek zo’n man. Liefhebben, samen ondernemen, samen uitkijken naar... Trots zijn op hem en hij op mij... hij galant, samen naar de markt, zijn arm op mijn schouder... hand in hand... zijn familie, mijn familie we gaan ervoor en zijn ervoor.

Al kom je waar ook vandaan uit het land….als er liefde is bestaat er geen afstand. Als dit toch een belemmering blijkt te zijn doen we allebei water bij de wijn want de liefde voor elkaar is de belangrijkste.

Ben een ondernemende vrouw die niet gauw iets uit de weg gaat. Zie graag kunst in allerlei vormen, muziek, dans, schilderijen , objecten etc. Dans graag , zing graag, wandel graag , teken en schilder graag, knuffel graag, kus graag, heb graag lief.

 

Samen lachen, praten, luisteren dat is wat ik zoek. Vrouw: 59, 1.63. HBO. Empathisch, liefdevol, spontaan, met diepgang en veerkracht. Hou van muziek, wandelen, yoga, creatief, schilderen (geëxposeerd), reizen m.n. Frankrijk. Ik zoek een ondernemende man (vergelijkbare leeftijd) verrassend, met eigen initiatieven, een familieman, warmhartig, open en oprecht, die net als ik wil delen en geborgenheid bieden.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VR59

Omdat samen zoveel leuker is.

Opgewekt, vrolijk, energiek, sterk en charmant, open -minded, dat ben ik: vrouw 64, 1.65m. HBO. Interesse in mensen, cultuur en de wereld. “Omdat samen zoveel leuker is” zoek ik een warme, spontane, boeiende, liefhebbende, levenslustige man met humor, die stevig in zijn schoenen staat. Een man die het leven kan en wil beminnen en er van kan houden zoals ik.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VT64

Voor wie ik liefheb, wil ik heten...

Romantische, liefdevolle, energieke vrouw (72jr, 1.77 acad. omg. 030). Houdt van: klassieke muziek (violen), opera, filmmuziek, noemt de “Last night of the Proms”, concerten. Lezen: o.a. literatuur, thrillers, filosofie, schrijven (kinderverhaaltjes), veilingen, oude auto’s. Zoekt een vitale, inspirerende man die naast grote dingen in het leven, vooral kan genieten van de kleine kostbare momenten.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VE72

Omdat “samen” zoveel warmer en lieflijker is,

zoek ik (man begin 80, 1.75. acad. omg. 010), een spontane, elegante, slanke, modieuze vrouw. Een persoonlijkheid, empathisch, met een positieve instelling, ruimte voor beiden. Ikzelf: een warme persoonlijkheid, hoffelijk, met inzicht en overzicht, diepgang en gevoel voor humor, kan echt niet koken. Mijn interesses: klassieke muziek, jazz, Klassieke kunst en –talen. Affiniteit met varen zou zeer welkom zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: MT84

Op het gevaar af dat ik een soort schaap met 5 poten voor ogen heb doe ik een poging:

een man positief denkend, ondernemend, humor, zorgzaam (ben ikzelf niet zo, dus wel handig als een van de twee ’t is). Brede belangstelling, authentiek, galant, verzorgd, betekent niet dat je er altijd piekfijn uit moet zien, alsjeblieft niet. Vrouwelijke vrouw (61, 1.72m. acad.). Houdt van klassieke muziek, lid museumclubje, is een boekenkoper, tuinieren (passie). Kat en hond. Reizen o.a. Groot-Brittannië. Wandelen in de bergen.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM61

Sportieve, vrolijke vrouw (64, 1.80m. sl. acad. omg. 030), met een sterk gevoel voor humor, een warm hart en aandacht voor mensen. Brede interesses: muziek, o.a. jazz, soul, sign- song, wereldmuziek. Sport: fitness, fiets- vakanties, wandelen (bergen), golf- en bridge les gehad. Natuur, cultuur en kunsten. Zoekt een man die nog met een been in de maatschappij staat om lief en leed te delen. Met respect voor elkaar, een familieman met eigen interesses, een Bourgondische levensstijl, ondernemend en vrolijk.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC64

Opnieuw het “wij gevoel”

Weer samen het leven delen, te genieten van en met elkaar en van alles wat voor ons belangrijk is. Zoek een man met diepgang, levenswijsheid, integer en met humor. Geïnteresseerd in mensen en in de wereld om ons heen. Vrouwelijke vrouw, (70 jr.1.67m. ac. 0546). Warm, open, liefdevol, luisterend oor en een goede gesprekspartner. Cultuur, natuur.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VL70

Jeugdige, charmante, slanke vrouw (63 jr. HBO,westen v.h.land), warm, sensitief, spontaan en integer. Muziek en concerten, kunst, golf, reizen/trips, lezen, cultuur. Haar wens: man met humor, en inlevingsvermogen. Doel: liefdevolle band, wederkerigheid en gelijkwaardigheid, diepgang maar ook luchtigheid. Een lief om samen te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC63

Spontane vrouw, warme persoonlijkheid (60, 1.70m, sl, hbo, omg. 026). Denkend aan het warme, gevoelige lied van Herman van Veen, - Als liefde zoveel jaar kan duren, dan moet het echte liefde zijn - Zoekt een man om samen ervoor te gaan. Een man hartelijk, spontaan, met diepgang en een luisterend oor. Waar ook humor een belangrijk aspect is in beider leven.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VC60

Jeugdige, spontane, charmante vrouw (57,1.66, hbo, omgeving 070). Ondernemend, integer, attent, warm en met een luisterend oor. Enthousiast golfster, houdt van klassieke muziek, van reizen, is creatief en een buitenmens (tuinieren, houthakken, bloemen). Zoekt een man: actief, betrokken, attent, autonoom, een sparringpartner. Doel: een plek van geborgenheid, warmte, diepgang, en wederkerigheid. Elkaar te verwonderen, te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM57

Sprankelende persoonlijkheid, vrolijk, ondernemend, pittig, filosofisch en met diepgang. Vrouw 65, slank 1.67m. academisch. Zoekt een man evenals zij: open en echt, ondernemend en met een luisterend oor. Houdend van cultuur en natuur, met name van concerten, literatuur, kunst: musea, galerie bezoek, reizen: is een francofiel, stedenbezoek. Sport: af en toe golf, wandeltochten. Gastvrouw: gezellige etentjes, uit en thuis.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VAM65

Weduwe, elegant, blijmoedig, liefdevol en actief (72 jr.sl, HBO). Brede interesse voor: muziek (barok, Chopin, latin), kunst, musea, veilingen, literatuur, natuur, steden en reizen. Zoekt een man: energiek, empathisch, solide, hartelijk en warm. Een lief om samen te ondernemen, te genieten van en met elkaar en van alles wat het leven ons te bieden heeft.

Vrijblijvende informatie: Hella Smeets 024 - 64 19 018. Referentie: VM72