Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Actuele advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Voor wie ik lief heb wil ik heten

Na een goed en liefdevol huwelijk van 50 jaar, vader van 2 kinderen en 4 kleinkinderen, zoek ik (man, 73 jr. acad.) een warme, receptieve, vrolijke, zelfstandige vrouw (65+) met interesse in haar omgeving en de wereld waarin we leven. Sportief, ondernemend, met eigen initiatieven, iemand die houdt van klassieke muziek, golfen, wandelen, fietsen. Geïnteresseerd is in kunst en van reizen houdt. Een vrouw die kan genieten van zee en strand. Mogelijk zelfs met mij zou willen reizen met de caravan.

Kortom: ik zou het geweldig vinden weer een hartsvriendin, kameraad en maatje aan mijn zijde te hebben, om samen de liefde opnieuw te vieren.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: MB73

Eenieder is de smid van zijn eigen geluk

Innemende, sprankelende, aantrekkelijke vrouw (60 jr. sl. 1.68m.) jong van geest, betrokken en integer. Ben op zoek naar een man met diepgang, die open minded is, met levenswijsheid en met humor. Heb een brede belangstelling voor kunst, literatuur, reizen en schilderen, Ik heb een rijk leven, maar samen is fijner.

Zoek jij ook een relatie waarin we elkaar inspireren en liefhebben, met behoud van eigenheid en ruimte? Waarin we er samen en voor elkaar zijn. Dan kijk ik uit naar je reactie.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VI60

Voor een sprankelende, liefdevolle toekomst samen.

Niet-alledaagse, charmante vrouw (69 jaar, HBO, 1,79 m.), die wat te melden heeft.

Ik kijk terug op een intensief en boeiend leven, maar tegelijkertijd zit mijn hoofd ook nog vol plannen voor de toekomst. Een toekomst die ik graag zou willen delen met een integere, intelligente partner met diepgang. Iemand, die er voor mij is en bij wie ik terecht kan voor leuke, maar ook voor minder leuke dingen. Met wie ik kan filosoferen over wereldse zaken, maar ook iemand met wie ik plezier kan hebben.

In mijn werkzame leven heb ik diverse paden bewandeld: ik ben docent wiskunde geweest, maar ik heb ook in het bedrijfsleven gezeten. Daarnaast heb ik mij lange tijd ingezet voor een vrijwilligersorganisatie.

Mijn vrije tijd besteed ik graag in mijn vakantiehuisje in Frankrijk. Ik golf daar, maar ik zit ook graag heerlijk in de zon te lezen of zwem in het naburige meertje. Een goede maaltijd in één van de vele Franse restaurantjes maakt het plaatje compleet.

Ik vind het belangrijk dat mijn huis een harmonieuze en warme plek is, waar iedereen graag komt. Tegelijkertijd vind ik het heerlijk om er op uit te gaan. Naar een klassiek concert, theatervoorstelling of goede film. Een stedentrip of vakantie in de natuur is ook niet te versmaden!

Ik ben op zoek naar een man, die voor mij een sparring partner, vriend en minnaar kan zijn. Een plek van vertrouwen en tevredenheid weer ‘samen’ te genieten, om weer te beleven de vreugde geliefd te zijn.   

Dat is wat ik zoek.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VC69

De werkelijke regisseur van de liefde is het toeval

Vitale vrouw zowel geestelijk als fysiek (64, acad.). Spontaan, nuchter, vriendelijk, pragmatisch en met een goed gevoel voor humor. Streeft naar nuance, verdieping en een gezonde balans tussen rede en gevoel, alleen en samen, doen en niet-doen. Levend in het heden met de wens tot verbinding en samen bezield ouder worden. Welke man herkent zich hierin?

Ik kijk uit naar je reactie.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VL64

“Samen” maakt het leven sprankelend

Charmante, liefdevolle vrouw (69 jr. 1.79m. H.B.O.) niet alledaags, vrolijk, positief en onderhoudend. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan golf, zwemmen, lezen, reizen, maar vooral bij mijn vakantie-huisje in Frankrijk. Zoek een optimistische man met diepgang, een warme persoonlijkheid, een lief om weer “samen” te genieten en er voor elkaar te zijn.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VC69

Om je lief te vinden is actie, een druppel goud

Vrouw (78,1.72, acad.) liefdevol, met diepgang en veerkracht. Houdt van klassieke muziek, kunst, natuur, gezelligheid in huis. Interesse in de wereld om mij heen, in psychologie en zingeving.
Wat ik zoek in een man: een persoonlijkheid, open-minded, sociaal betrokken, liefde voor de natuur, cultuur en kunsten. Om samen te genieten en te zoeken naar een plek van vertrouwen en geborgenheid.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VT78

Op zoek naar het wij-gevoel, weer samen

Charismatisch, ondernemend, eigenwijs met humor, zeer sportief. Ik ben een jong-ogende 76 jarige man en houd van reizen, vooral naar mijn appartement op Lagun Curaçao. Zo mogelijk dagelijks
zwemmen, fietsen, fitnessen, liefhebber van autosport. Heb altijd als zelfstandige gewerkt, later als importeur vnl. met Fransen en Italianen.

Ik zoek een slanke, actieve, blijmoedige, warme vrouw. Vooral veel of liever alles samendoen, is erg mijn ding. Van elkaar genieten en samen weer echt leven! Juist voor de komende 20 jaar er samen iets moois van maken.

Weer de vreugde te beleven verliefd te zijn.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: MT76

Een nieuwe liefde, een nieuw geluid?

Voor jou en mij? Na een te kort, maar zeer gelukkig huwelijk ben ik na ruim 8 jaar weer toe aan een nieuwe relatie. Liefst een LAT-relatie, maar dat is niet in beton gegoten. Wel zoek ik een fijne vriend om samen op pad te gaan, naar een (klassiek) concert, museum, reisje of reis. Natuur en cultuur, stad en land. Heel graag naar Italië! Om de taal te onderhouden ga ik in principe 1 keer per jaar drie weken naar Florence, en ook nog naar vrienden in de bergen in de regio Abruzzo. En naar Kenia, waar mijn zoon woont met zijn gezin. Met al deze activiteiten amuseer ik me prima, maar het is leuker samen!

Ik zal me even verder voorstellen. Ik ben in 1943 in Amsterdam geboren en 1.56m lang. In mijn werkzame leven was ik lerares Duits en Italiaans op verschillende onderwijsinstituten en verschillende niveaus. Mijn hobby's zijn piano spelen, lezen, tuinieren, handwerken, koken en reizen, zoals je al wel vermoedde. Een paar van mijn favoriete componisten: Bach, Mozart, Brahms, Chopin, Rachmaninov. En nu doe ik er velen onrecht aan!

Sport is niet bepaald aan mij besteed, al ga ik in principe één keer per week zwemmen en dan doe ik 50 baantjes. Op mijn gemak, en meer uit plichtsbesef dan uit sportiviteit! Ik ben actief, eerlijk, integer, betrouwbaar en (meestal) vriendelijk. Mijn gevoel voor humor is wat grillig, ik houd van taalgrappen en het uitbuiten van absurde situaties. Beetje plagen ook.

Ik zoek dus een echte vriend, maar ook een geliefde, die van klassieke muziek houdt, en die liefdevol, eerlijk en betrouwbaar is. Die een goed gevoel voor humor heeft, zonder een lolbroek te zijn. Natuurlijk mag je best van sport houden, maar ik ben niet onder de indruk als die sportiviteit bestaat uit voor de tv op de bank hangen met een krat bier en een bak chips onder handbereik. En ja, je zult moeten accepteren dat ik veel van mijn man heb gehouden en mijn herinneringen niet wil wegstoppen. Dat zal ik van jou natuurlijk ook accepteren!

Als je je aangesproken voelt hoop ik snel van je te horen!

Gaan wij samen een mooie tijd tegemoet? Ik kijk er naar uit!

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VA78