Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Actuele advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Liefde maakt alles mooier

Leuke, jong ogende, slanke, charmante en ondernemende vrouw (66 jr. 1.67m.), open minded en geïnteresseerd in mensen. Houd van natuur en cultuur zowel in Ecuador als bij mij om de hoek.

Ben een positief denker, warm, spontaan en houd van een grapje. Heb brede belangstelling voor literatuur en ben kunstminnend: beeldende vorming (vrouwenfiguren), musea en galeries.
Koken: culinair, vrienden, gasten en huiselijke gezelligheid.

Zoek jij net als ik iemand om samen te ondernemen? Je hebt een brede belangstelling, bent warm en open, levenslustig en empathisch, geïnteresseerd in de wereld om je heen.
Houdt ervan mij te verassen en wellicht ik jou.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: VJ66

Geloof jij er ook in het geluk opnieuw te vinden?

Na een gelukkig, liefdevol huwelijk zou ik, weduwe (71, 167m. hbo), graag weer het leven willen delen met een maatje/levensgezel. Ik houd van alles wat groeit en bloeit (lid tuinclub), golf (hcp28), kunst (Museumclub), (klassieke) muziek, abonnement concerten. Koken en een gezellige, warme en liefdevolle omgeving te creëren.

Bij mij past een sportieve man met een warme persoonlijkheid en een brede belangstelling, ondernemend en met eigen initiatieven. Een man die ook samen wil genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Opnieuw gelukkig-geliefd te zijn is immers het mooiste wat een mens kan hebben.

Ik heb de eerste stap gezet, nu jij.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: VW71

Voor wie ik liefheb wil ik heten

Jong ogende weduwe van begin 70, HBO plus, 166m., representatief, modern klassiek ook casuallook.

Ik heb 33 jaar eigen bedrijf in de sociale dienstverlening gehad en ik ben nu weer op zoek naar echte liefde. Ik hou van sfeer, gezelligheid uit en thuis, vrienden en sociale contacten. Brede belangstelling in muziek en cultuur, lezen, selectief tv-kijken. Sportieve inslag: wandelen, fitness, zwemmen, voetbal (seizoenkaart).Ik ben reislustig (binnen en buitenland), francofiel, een organisator en bestuurslid van een vereniging.

Ik zoek: Een verzorgde, representatieve man, die maatschappelijk geëngageerd is. Een goede gesprekspartner met diepgang en gevoel voor humor, die met mij letterlijk en figuurlijk door het leven wil reizen. Als bovenstaande je aanspreekt, laat iets van je horen! Leeftijd b.v.k. 70 -74 jaar.

Ik kijk terug op een intensief en boeiend leven, maar mijn hoofd zit nog vol met plannen voor de toekomst. Een toekomst die ik graag met je wil delen. Durf je deze uitdaging aan?

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: VC71

Een winnend lot uit de levensloterij

Vrouw familiemens, (75 jr. 1,79m.), optimisme in het DNA. Wandelen over het Zoutpad of op weg naar Compostella. In het Franse optrekje hier wat onkruid wieden daar een spijker. Indrukken en emoties uitwisselen over alles wat mooi en interessant is in literatuur, film, opera, theater. Recent “De rat van Amsterdam”. Samen eten en filosoferen bij een goed glas wijn. Of niets doen!

Kortom met een gulle lach en een stille traan het leven omarmen. PAK NU JE KANS.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: VM75

Ga jij de liefde met mij aan?

Ik ben een vrolijke, open en spontane man van 77 jaar met een warm en empathisch karakter. Vele jaren als zelfstandig aannemer werkzaam geweest. Sinds 2003 ben ik weduwnaar, een huwelijk waar ik een dochter en zoon en 5 kleinkinderen uit heb gekregen.

Ik houd van gezelligheid, terrasjes en uiteten gaan, tuinieren, theater en musicals, reizen en vakantie, fietsen (graag samen) en competitie-biljarten. Qua reizen houd ik van West- en Zuid-Afrika, Australië, Thailand, West-Amerika en Spanje. Ik ben een krantenlezer (De Gelderlander, FD, Valkbladen etc.) en ben graag in beweging: Ik fitness minimaal 1x per week, maak avondwandelingen van 3-4km en doe graag ochtendgymnastiek.

In het leven vind ik het belangrijk om respectvol met anderen om te gaan, goede manieren te hebben en familiebanden te waarderen.

Ik zoek een spontane vrouw (slank en vrouwelijk) die zich net als ik jong voelt en open en oprecht is. In een relatie wil ik begrip voor elkaar hebben en er voor elkaar zijn. Ik vind het belangrijk dat wij fysiek aantrekkelijk voor elkaar zijn.

Ik houd van het leven en wil dat graag met je delen. Ga jij de liefde met mij aan?

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: MT77

Ga je mee op reis?

Letterlijk: heel leuk! Figuurlijk nog veel fijner!

Om samen onze weg te vervolgen zoek ik een integere en liefdevolle vriend. Ik ben rustig en uitbundig, wijs en onwijs, maar zeker eerlijk, integer en betrouwbaar, met een goed gevoel voor humor. (78jr. 1.56m. ac ).

Heb een veelzijdige belangstelling, maar het belangrijkste voor mij is de klassieke muziek. Ga graag naar concerten en opera en speel piano. Andere interesses: lezen, museumbezoek, tuinieren, 1×per week 50 baantjes zwemmen. Handwerken. En natuurlijk reizen, binnen Europa of naar Kenia.

Als we enigszins in onze interesses en hobby’s elkaar kunnen vinden gaan wij samen een hele fijne tijd tegemoet?

Ik kijk er naar uit!

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: VA78

Om je lief te vinden is actie, een druppel goud

Vrouw (78,1.72, acad.) liefdevol, met diepgang en veerkracht. Houdt van klassieke muziek, kunst, natuur, gezelligheid in huis. Interesse in de wereld om mij heen, in psychologie en zingeving.
Wat ik zoek in een man: een persoonlijkheid, open-minded, sociaal betrokken, liefde voor de natuur, cultuur en kunsten. Om samen te genieten en te zoeken naar een plek van vertrouwen en geborgenheid.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: VT78

De werkelijke regisseur van de liefde is het toeval

Vitale vrouw zowel geestelijk als fysiek (64, acad.). Spontaan, nuchter, vriendelijk, pragmatisch en met een goed gevoel voor humor. Streeft naar nuance, verdieping en een gezonde balans tussen rede en gevoel, alleen en samen, doen en niet-doen. Levend in het heden met de wens tot verbinding en samen bezield ouder worden. Welke man herkent zich hierin?

Ik kijk uit naar je reactie.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: VL64

Op zoek naar het wij-gevoel, weer samen

Charismatisch, ondernemend, eigenwijs met humor, zeer sportief. Ik ben een jong-ogende 76 jarige man en houd van reizen, vooral naar mijn appartement op Lagun Curaçao. Zo mogelijk dagelijks
zwemmen, fietsen, fitnessen, liefhebber van autosport. Heb altijd als zelfstandige gewerkt, later als importeur vnl. met Fransen en Italianen.

Ik zoek een slanke, actieve, blijmoedige, warme vrouw. Vooral veel of liever alles samendoen, is erg mijn ding. Van elkaar genieten en samen weer echt leven! Juist voor de komende 20 jaar er samen iets moois van maken.

Weer de vreugde te beleven verliefd te zijn.

Vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 024-6419018
Referentie: MT76