Relatiebureau Hella Smeets contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Actuele advertenties

Als u het gevoel heeft dat een van de advertentieteksten met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Om je lief te vinden is actie, een druppel goud

Vrouw (78,1.72, acad.) liefdevol, met diepgang en veerkracht. Houdt van klassieke muziek, kunst, natuur, gezelligheid in huis. Interesse in de wereld om mij heen, in psychologie en zingeving.
Wat ik zoek in een man: een persoonlijkheid, open-minded, sociaal betrokken, liefde voor de natuur, cultuur en kunsten. Om samen te genieten en te zoeken naar een plek van vertrouwen en geborgenheid.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VT78

Ga je mee op reis?

Letterlijk: heel leuk! Figuurlijk nog veel fijner!

Om samen onze weg te vervolgen zoek ik een integere en liefdevolle vriend. Ik ben rustig en uitbundig, wijs en onwijs, maar zeker eerlijk, integer en betrouwbaar, met een goed gevoel voor humor. (78jr. 1.56m. ac ).

Heb een veelzijdige belangstelling, maar het belangrijkste voor mij is de klassieke muziek. Ga graag naar concerten en opera en speel piano. Andere interesses: lezen, museumbezoek, tuinieren, 1×per week 50 baantjes zwemmen. Handwerken. En natuurlijk reizen, binnen Europa of naar Kenia.

Als we enigszins in onze interesses en hobby’s elkaar kunnen vinden gaan wij samen een hele fijne tijd tegemoet?
Ik kijk er naar uit!

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VA78

Geloof jij er ook in het geluk opnieuw te vinden?

Na een gelukkig, liefdevol huwelijk ben ik, weduwe (71, 1.67m. hbo), op zoek naar een vriend en levensgezel. Een man sportief, weloverwogen, met eigen initiatieven. Brede interesse in de wereld om hem heen. Een warme persoonlijkheid, ondernemend, met een goed gevoel voor humor.

Ik houd van alles wat groeit en bloeit (tuinclub), van golf (hcp 28), kunst, muziek en concerten. Een gezellige, warme en liefdevolle omgeving te creëren. Culinair koken voor vrienden, daarbij met een mooi glas wijn. Om opnieuw weer gelukkig-geliefd te zijn is immers het mooiste gevoel wat een mens kan hebben.
Ik heb de eerste stap gezet, nu jij.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VW71

Heel gewoon maar toch zo bijzonder

Charmant - warm - gezellig - onafhankelijk - kritisch en met respect.
Een tikje naïef maar dat maakt haar extra charmant (aldus haar vrienden).
Sprankelende verschijning met een optimistisch inslag.
Weduwe - chique - sportief, slank, (63 jr. 1.74m).
Haar sterke kant: positief denker, spontaan en open.
Wat ik zoek in een man: Liefdevol - Met humor - Eensgezindheid - Saamhorigheid.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VC63

Een winnend lot uit de levensloterij

Vrouw familiemens, (75 jaar), optimisme in het DNA. Wandelen over het Zoutpad of op weg naar Compostella. In het Franse optrekje hier wat onkruid wieden daar een spijker. Indrukken en emoties uitwisselen over alles wat mooi en interessant is in literatuur, film, opera, theater. Recent “De rat van Amsterdam”. Samen eten en filosoferen bij een goed glas wijn. Of niets doen!

Kortom met een gulle lach en een stille traan het leven omarmen.
PAK NU JE KANS.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VM75

De werkelijke regisseur van de liefde is het toeval

Vitale vrouw zowel geestelijk als fysiek (64, acad.). Spontaan, nuchter, vriendelijk, pragmatisch en met een goed gevoel voor humor. Streeft naar nuance, verdieping en een gezonde balans tussen rede en gevoel, alleen en samen, doen en niet-doen. Levend in het heden met de wens tot verbinding en samen bezield ouder worden. Welke man herkent zich hierin?
Ik kijk uit naar je reactie.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VL64

Op zoek naar het wij-gevoel, weer samen

Charismatisch, ondernemend, eigenwijs met humor, zeer sportief. Ik ben een jong-ogende 76 jarige man en houd van reizen, vooral naar mijn appartement op Lagun Curaçao. Zo mogelijk dagelijks
zwemmen, fietsen, fitnessen, liefhebber van autosport. Heb altijd als zelfstandige gewerkt, later als importeur vnl. met Fransen en Italianen.

Ik zoek een slanke, actieve, blijmoedige, warme vrouw. Vooral veel of liever alles samendoen, is erg mijn ding. Van elkaar genieten en samen weer echt leven! Juist voor de komende 20 jaar er samen iets moois van maken.

Weer de vreugde te beleven verliefd te zijn.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: MT76