Hella Smeets Relatiebemiddeling voor senioren Almere
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Relatiebureau voor senioren Almere

Hella Smeets Relatiebemiddeling is een toonaangevend, landelijk werkend relatiebureau voor de alleenstaande, weldenkende senior man en vrouw en onder andere actief in de omgeving van Almere.

Hella Smeets is een ervaren relatiebemiddelaar, officieel erkend in 1990 door de destijds bestaande Raad van Toezicht op dienstverlening bij relatievorming. Het relatiebureau bemiddelt, begeleidt en adviseert op een persoonlijke en individuele wijze haar cliënten bij hun partnerkeuze.

Deskundigheid en jarenlange ervaring hebben een groot aandeel in het welslagen van succesvolle relaties. Maar vakkennis en ervaring zijn niet voldoende, want zoeken naar de juiste partner is een heel persoonlijk initiatief voor u, dus ook voor mij. Daarom hanteer ik een individuele, persoonlijke en intensieve werkwijze waarin inlevingsvermogen een grote rol speelt.

Ook door het plaatsen van advertenties wordt het zoekgebied uitgebreid in de omgeving van Almere tot geheel Nederland: de kansen nemen hierdoor fors toe.

Het is mijn overtuiging dat voor iedere senior, ook voor u, een fijne, passende relatie mogelijk is.

Kortom: inschrijving bij Hella Smeets Relatiebemiddeling is bedoeld voor senior partnerzoekenden die bereid zijn tijd en moeite te investeren in een toekomstige relatie waarbij professionaliteit, integriteit, jarenlange ervaring, persoonlijke begeleiding en privacybescherming voor u belangrijk zijn.

Hella Smeets